VÅRT FÖRETAG

Nordicsmiles mål är utveckla och förfina tandblekningsprodukter. Att tillgodose önskemål om att uppnå ett vackert vit leende. Vi arbetar bara med trovärdiga leverantörer som levererar produkter som är helt peroxidfria och skonsamma för tänderna och har aldrig blivit testade på djur. Vi arbetar nära med våra producenter för att alltid ligga i framkant med utvecklingen av tandblekningsprodukter.

Vi är stolta över att skapat tandbleknings produkter med hög kvalitet till ett bra pris. Med tandblekning från Nordicsmile får du vitare tänder enkelt, snabbt och väldigt effektivt. Den största fördelen är att du kan få vita vackra tänder utan några som helst skadliga och farliga peroxider.

Nordicsmile följer Eu´s regler gällande tandblekning för hemmabruk och är därför 100% peroxidfri. Det bidrar till att du kan känna dig säker och trygg med att använda våra tandblekningsprodukter.

Resultat ser du ganska snabbt och håller i ca 5-6 veckor men eftersom dina tänder eller tandkött inte tar skada så kan du bleka igen när det behövs.

I vårt utbud erbjuder vi följande produkter:

Exklusivt tandblekningspaket

Startkit

Tandblekningspenna

Varmt välkommen att utforska vår hemsida.

Startkit

Nordicsmile Startkit

Exklusiva Hemmakit

Exklusiva Hemmakit

Tandblekningspenna

Tandblekningspenna

Tandbleknings Refill gel

Tandbleknings Refill gel